Regulament - Paramedics

In jos

Regulament - Paramedics

Mesaj Scris de ZarkGamery2 la data de Dum Ian 31, 2016 2:23 pm

Rolul factiunii:
- Medics / Firemen este o factiune a autoritatiilor pe server , precum PD , FBI , NG .
-Medics / Firemen se ocupa cu suportul civililor si al angajatiilor statului prin servicii de vindecare , interventi pirotehnice , etc.

Regulament Medics/Firemen:
1. Ca membru al Medics / Firemen trebuie sa iti respecti colegii , si sa asculti de cei cu rank mai mare. >> Respecta si vei fii respectat! <<
2. Membrii Medics / Firemen sunt obligati sa raspunda la apelurile oricarui membru de pe server , si sa intervina cat de rapid posibil.
3.Fiecare membru Medics / Firemen trebuie sa adopte o atitudine cat mai rpg cu putiinta , sa evite DM-ul cat de mult se poate , folosind violenta doar in scopuri de autoaparare (Abaterea de la regula poate duce la retrogradare / concediere .)
4. Este interzisa abuzarea de tunul cu apa al masinii de pompieri , ce va fi folosit doar in scop de interventie pirotehnica.
5. Nu este permis DriveBy-ul cu ambulanta , precum si transportul altor persoane ce nu fac parte din echipajul Medics / Firemen sau care nu necesita asistenta medicala.
6.Este interzis sa aveti in posesie NOS pe vehiculele (civile,de la rent, personale , etc)! Va rog sa nu veniti si sa va plangeti de ce vi sa luat licenta de DRIVE ! La 2 abateri (/funwarn)!
7. Este interzisa abandonarea ambulantei / masinii de popieri pe strada , parcarea pe timp indelungat fiind permisa numai in incinta spitalului.
8. Fiecare membru are dreptul la o singura ambulanta / masina de pompieri , mai multi medici pot folosi o singura ambulanta in caz de nevoie.
9. Nu aveti voie sa purtati la voi arme, decat Deagle pentru Auto-Aparare! In caz ca detineti alte arme , riscati sa primiti (/fwarn) exceptii se fac la eventuri.
10.Orice Medic/Firemen prins sub influenta drogurilor sau a crackului va fi demis imediat sau va primii ( /fwarn )
11.Orice Medic/Firemen au posibilitatea de a avea un JOB SECUNDAR .
Rank 6 se ocupa cererile !

ZarkGamery2
Admin

Mesaje : 30
Data de înscriere : 31/01/2016
Varsta : 20
Localizare : Arad

Vezi profilul utilizatorului http://infinity-rpg.iftopic.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum