Regulament - LSPD

In jos

Regulament - LSPD

Mesaj Scris de ZarkGamery2 la data de Dum Ian 31, 2016 2:30 pm

♣ Regulament Police Department ♣

►Police Departament se ocupa cu suspectii care au wanted si cu cei care incalca regulile de circulatie.
►Membrii PD pot folosi /find fara a avea jobul detective si pot detine orice job doresc.

Cand si ce wanted poti da:

Wanted 1 - se acorda pentru furt (masina, bicicleta, etc.), transport de marfuri ilegale.
Wanted 2 - pentru atacarea unui civil
Wanted 3 - atacarea unui politist (*politistul atacat acorda wanted-ul), port de droguri, neconformare ordin, deranjare on duty
Wanted 4 - in cazul unei crime (omorarea unui politist, civil etc./ *politistul atacat acorda wanted-ul) doar in cazul in care sunteti martor si se mai acorda pentru jignire politist
Wanted 5 - kamikaze (omorarea mai multor jucatori bubuind o masina, avion etc.)
Wanted 6 - complice la rob, hack (armura, grenade, arme inexistente in GunShop, etc.), /q cu wanted de minim 2 ori


Reguli legate de wanted:

►Orice jucator are drept de predare daca in /mdc nu apare ca este: robber, runner, complice la rob, attack cop sau kill cop, atunci nu mai are drept de predare si va fi omorat pe loc.

►Daca acesta are wanted 6 doar din omoruri, furturi, etc., acesta are drept de predare atata timp cat acesta nu fuge cu un vehicul (bicicleta, masina, avion, etc.) cand este somat.

►Pentru fuga cu vehicul primeste runner (wanted 6) si nu mai are drept de predare, indiferent de wanted-ul pe care il avea inainte.
In schimb daca acesta fuge pe jos, o sa fie omorat cu wantedul avut.(1-6)

►Cei care ataca / omoara un politist si primesc wanted pentru asta, nu mai au drept de predare.

►Cei care se predau si nu fug cand sunt somati o sa fie luati in masina de politie si o sa fie dusi in garajul LSPD unde o sa fie arestati cu comanda /arrest nume(sau ID).

►Ai voie sa dai /clear doar in cazul in care ai gresit wanted-ul, si in niciun caz din alt motiv. Inainte de a da un /clear se face neaparat un screenshot cu wanted-ul acordat gresit iar apoi se acorda /clear ID. Cei care dau /clear aiurea primesc /uninvite si Faction Punish in caz ca e vorba de /clear la un runner / robber.

►Informatii legate de circulatie:

Pentru condus neregulamentar (contrasens) politistul face un screenshot(F8) iar apoi someaza persoana care a incalcat regulile de circulatie. Daca aceasta nu opreste la 3 somatii se acorda wanted 3 (/su NUME 3 condus neregulamentar) iar mai tarziu daca este prins i se confisca si carnetul.

In schimb daca aceasta opreste, i se explica detaliat si frumos pentru ce a fost oprit iar apoi i se spune sa dea /handsup pentru a i se confisca permisul.
Comportati-va civilizat pentru ca sunteti un politist si explicati calumea de ce ii confiscati carnetul. Cei care nu fac asta o sa fie sanctionati.

Daca persoana refuza sa dea /handsup i se acorda wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin) si apoi se duce la /arrest.

-daca refuza sa fie arestat, se omoara cu wanted-ul avut.
-daca fuge cu orice vehicul, se acorda wanted 6 pentru 'runner'.
-dupa ce intra in puscarie, i se confisca si carnetul de conducere.

Cei care sunt prinsi cu NOS sunt amendati cu 20,000$ (/ticket NUME 20000).
Acestia trebuia sa dea /handsup pentru a primi amenda. Cei care nu vor sa dea /handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin).

Cei care sunt prinsi cu farurile stinse (nu sparte) dupa ora 20:00 sunt amendati cu 15,000$. La fel ca si mai sus, acestia trebuiesc sa dea /handsup iar daca acestia refuza sa o faca, li se acorda wanted 3, si nu li se mai da nici-o amenda.

Cei care depasesc viteza regulamentara sunt amendati cu 30,000$.

Limitele de de viteza:

Prin oras limita de viteza este de 90km/h
Alte drumuri ( acesta cuprinzand satele din padure, desert etc.) limita de viteza este de 130km/h
Pe autostrada limita de viteza este de 170km/h

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]


Nu actionati fara dovezi (poza sau video), in caz ca sunteti reclamati si nu aveti dovezi o sa primiti FW sau avertisment verbal, in functie de gravitatea faptei (2 avertisemnte verbale=1 FW). LA 3 FW sunteti demisi automat.


Alte reguli:

Cu hunterul/hydra se merge doar dupa runnerii care sunt in aer cu un avion / elicopter.
-Nu aveti voie sub nicio forma sa trageti cu hunterul/hydra la sol, se considera DM extrem de grav si se sanctioneaza ca atare.
Dupa cei care incalca regulile de circulatie si dupa wanted se merge doar cu masinile de politie. Nu aveti voie sa mergeti cu masinile personale / masinile 'free'.
Atunci cand sunteti dupa un runner si pierdeti masina de politie, puteti lua una gasita pe strada. Asta e singura exceptie, in rest, se merge doar cu masina de politie.
Detinutilor care se bat in jail li se acorda /punish intre 50 si 100 de secunde.
Nu aveti voie sa mergeti la event-uri cu on duty. Trebuie sa fiti /duty off.
Nu aveti voie sa arestati / omorati pe cei care au wanted si sunt la un event.
Nu aveti voie sa intrati in HQ-uriile inchise a altor factiuni daca nu sunteti dupa wanted. Cei care intra aiurea primesc FW.
Cand arestati pe cineva, folosit /cuff id cand persoana a intrat in masina.
Cand somati pe cineva, asteptati minim 3 secunde intre somatii. Nu aveti voie sa somati prin /sms, /wt si alte canale de chat, doar prin cel public.
Nu incalcati regulile de circulatie (puteti insa sa mergeti pe contrasens daca nu aveti alta posibilitate atunci cand sunteti in urmarire).
De fiecare data cand capturati un suspect, se va anunta pe /d 'x este la mine'.
Civilii care stau in cladirea inchisorii fara sa aiba wanted(sau jail time) vor fi rugati sa iasa afara altfel risca wanted 1.
-cei care refuza sa iasa afara dupa 3 somatii date intr-un interval de 1 minut o sa li se acorde wanted 1 pentru 'neconformare ordin'.
Cei care sunt prinsi cu droguri la ei primesc wanted 3 dupa ce sunt verificati cu comanda /frisk.

ATENTIE: cand faceti cerere pentru LSPD la `ati citit regulamentuk LSPD` scrieti ``curcubeu`` altfel nu veti fii acceptati !! Acest cod il voi schimba in fiecare saptamana ; asa ca cititi regulamentul!

ZarkGamery2
Admin

Mesaje : 30
Data de înscriere : 31/01/2016
Varsta : 20
Localizare : Arad

Vezi profilul utilizatorului http://infinity-rpg.iftopic.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum