Regulament intern si informatii - Paramedics

In jos

Regulament intern si informatii - Paramedics

Mesaj Scris de ZarkGamery2 la data de Dum Ian 31, 2016 2:28 pm

Regulament intern


Firemen & Paramedics este o facţiune paşnică care se ocupă cu vindecarea playerilor .
De fiecare data când luați o mașină, trebuie să anunțați pe /r. [Exemplu: /r Iau o ambulantă(Prescurtarea sa: Iau amb)] - Nerespectarea acestei reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Dupa ce ați terminat de folosit mașina factiunii, trebuie să o respawnați cu mai mult de – Nerespectarea acestei reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
In caz ca luați CRASH, sunteți obligați să mergeți după mașina facțiunii să o respawnați – Nerespectarea acestei reguli va fii sancționată cu Faction Warn.
Nu aveți voie să luați mașini necorespunzatoare rank-ului vostru – Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Nu aveți voie sa vă faceți POST între voi pe FORUM, dacă considerați că un coleg a greșit și aveți dovezi, puteți sa-l reclamați printr-un PM liderului - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.

Aveți voie să participați la toate EVENT-urile organizate de Admini sau Playeri.
Nu aveți voie să cereți Rank-Up și să comentați acest lucru. Acest lucru îl decide liderul, doar el știe când trebuie să primiți Rank-Up – Nerespectarea acestei reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Ce vorbiți pe chat-ul facțiunii rămâne între membrii facțiunii.
Dacă nu puteți ajunge la ședința, trebuie să anuntați acest lucru pe forum printr-o cerere de invoire. În caz că întarziați la ședință, tot la fel anunțați pentru sigurantă
Absența la ședință fără învoire este sancționată cu FactionWarn.
Orice membru care este banat pentru Aimbot, Reclamă, Hacks/etc va fi demis cu FactionPunish.
Când ai intrat în facțiune, ești conștient că pentru a demisiona fără FactionPunish va trebui să stai minim 14 zile în facțiune. Cei ce vor face cerere de demisie și nu au 14 zile, vor fi dați afară cu FactionPunish.
Singurele modalități a unui membru de a părăsi factiunea fără FactionPunish este printr-o cerere de demisie după ce acesta a acumulat 14 zile în facţiune SAU dupa acumularea celor 14 zile în facțiune, acesta este inactiv mai mult de 3 zile făra o cerere de invoire SAU dacă pică testele și este demis la mai puțin de 30 de minute de la intrarea în factiune SAU timp de cinci ore puteți scăpa doar cu 5 FactionPunish dacă dați /quitfaction.
Un membru care primește 2 FactionWarn-uri la rank 1 este demis cu FactionPunish.
Vehiculele factiunii nu se tuneaza și nu se vopsesc. Orice abatere de la această regulă va fi sancționată cu FactionWarn.

Nu este permis sa stai AFK în ambulanța On-Duty ! - Nerespectarae acestei reguli va fii sancționată cu FactionWarn.


Comportament si limbaj

Nu aveți voie să vorbiți vulgar cu orice membru al comunitații, fie că este colegul vostru sau un simplu civil - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Orice jignire usoară(Exemplu : prost, nab, idiot, tampit, etc.) va fi sanctionată cu FactionWarn.
Nu sunt permise glumele de prost gust - Nerespectara acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Nu aveti voie sa faceti spam cu HEAL, cu /duty și pe /r - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.


DeathMatch si Drive-By


DeathMatch-ul și Drive-By-ul ne sunt STRICT INTERZISE - Nerespectarea acestei reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Aveți voie să dețineți asupra voastră un Deagle sau un SD-Pistol pentru auto-apărare - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
În caz că sunteți atacați, strângeți dovezi, iar apoi ripostați.
Nu aveți voie să omorâți Playerii serverului -Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.Regulament legat de factiune

De fiecare dată cand un player va folosi /service medic, membrul care vrea să se ducă va trebui sa anunțe pe /r (Exemplu: /r Eu ”id casei/id player-ului”) – Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Nu aveți voie să vă puneți AFK pe 'I' Spawn-ul HQ-ului sau în priajma lui, aveți voie AFK în hq într-un loc mai retras puțin. Puteți sa vă puneți AFK pe HQ sau in parcarea din spatele HQ-ului, nici de cum in fata HQului - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
De asemenea, nu aveți voie să stati AFK in ambulanță mai mult de 5 minute - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Sunt INTERZISE bind-urile, atât pe /accept medic, cât și în general - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Este interzis să faceți SPAM cu "Heal? G la ambulanță" / "Vrei heal?! Urcă în ambulanță" / "Daca dorești heal, dă G la ambulanta" / etc. Odata/De două ori maxim, dacă scrieți de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Pe contra-sens puteți circula doar când aveți o misiune și sirena este aprinsă .[Excepție fac cazurile în care drumul este blocat pe partea dreaptă] – Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Prețurile la /heal sunt : 500$ atunci cand player-ul va cere heal intr-un loc public si 1000$ atunci cand player-ul cere heal prin /service medic - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Membrii din departamente sau colegii de facţiune vor primi heal cu 1$ - Nerespectarea acesti reguli va fii sancționată cu FactionWarn.
Cei ce dau heal-ul cu un pret gresit vor primi FactionWarn!
Daca faci o plangere unui membru, dovezile nu mai sunt valabile daca au trecut mai mult de 24h (ore).Job-urile in functie de rank


Sunt permise doar joburile legale.
Cei ce vor fi prinși cu job ilegal vor fi sanctionati cu Faction Warn.

Utilizarea vehiculelor

Rank1 : Ambulance, Rancher( Luați Rancher în caz că nu mai sunt Ambulance)
Rank 2 : Ambulance, Rancher,
Rank 3 : Ambulance, Rancher,
Rank 4 : Ambulance, Rancher,
Rank 5 : Ambulance, Rancher,
Rank 6 : Toate mașiniile facțiunii.


Comenzile factiunii

/r -> Vorbești pe chat-ul facțiunii.

/fdeposit -> Pui bani în seiful facțiunii.
/fbalance -> Vezi câți bani sunt în seif.
/fwithdraw -> Socți bani din seif(Doar liderul are acces)
/duty -> (DutyON) Poți prelua comenzile (/accept medic).
/accept medic [ID] -> Accepți apelul unui jucator, dupa ce anunți pe /r “Eu ID” și ești primul care a anunțat.
/healto -> [ID] [SUMA] (oferi viata unui jucator).

/ram -> Pentru a intra într-o casă sau un biz care a luat foc tastați /ram la ușă[folosit doar și doar pentru stingerea incendiilor].
Acordare Rank :
rank 1 -Primesti cand intri .
rank 2 - 4zile in cadrul factiunii.
rank 3 - 8 zile in cadrul factiunii .
rank 4 - 15 zile in cadru factiunii .
rank 5 -20 zile in cadru factiunii .
rank 6 - Este ales de catre Lider .

ZarkGamery2
Admin

Mesaje : 30
Data de înscriere : 31/01/2016
Varsta : 20
Localizare : Arad

Vezi profilul utilizatorului http://infinity-rpg.iftopic.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum